fbpx
"Your Result, Our Mission"
24 mei 2018

CrossFit

Ben jij opzoek naar de CrossFit box van Helmond?

CrossFit GYMBKX is dé officiële AFFILIATE in Helmond.

Wil jij CrossFitten in de meest unieke, en uitgebreide CrossFit box van Helmond en omstreken? Sport jij liever in een groep en kun je de steun van je mede-sporters en je coach goed gebruiken om door te zetten tijdens die zware momenten? Dan is CrossFit GYMBKX perfect voor jou!

In kleine groepen wordt fitness, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen in een gevarieerde manier op een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

CrossFit is voor alle leeftijden en niveau en elke les passen onze gediplomeerde coaches de training aan op jouw niveau. Iedereen traint samen en toch individueel!

Wij bieden naast de basiscursus 3 varianties aan:

-ONRAMP
Om te zorgen voor de beste ervaring wanneer je aan een CrossFit les meedoet adviseren wij iedereen om eerst de ONRAMP cursus te volgen. Tijdens deze cursus van 4 trainingen leer je de 9 fundamentals van CrossFit en het hoe en waarom in en om CrossFit. Wil je de beste mogelijke start maken?  Boek dan HIER de cursus en plan je lessen direct in. Let op: Je hebt een premium lidmaatschap nodig naast de credits voor de ONRAMP cursus.

-CrossFit L1
CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Level 1 is voor voornamelijk gericht op MetCon (metabolic conditioning)

-CrossFit L2
CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Level 2 is een combinatie van MetCon (metabolic conditioning), gymnastics en weightlifting.

-CrossFit L3 (new)
CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Level 3 is een combinatie van MetCon (metabolic conditioning), gymnastics en weightlifting.
let op: Minimaal 6 maanden CrossFit ervaring (waarvan 3 maanden level 1 en 3 maanden level 2)

Wil jij alles weten van CrossFit? Plak deze link ( www.crossfitgymbkx.nl ) in je browser of klik hier voor onze CrossFit pagina.

Denk jij nu JA dit is iets voor mij! Doe dan HIER de test om te zien met welk lidmaatschap jij jouw doelen het beste en snelste kunt behalen.