fbpx
"Your Result, Our Mission"
24 mei 2018

Fitness

Wat betekent Fitness bij GymBokx?

Of je nu vrij en zelfstandig gebruik wilt maken van onze sportschool of je wilt graag door ons begeleid worden naar jouw persoonlijke doel, bij GymBokx kan het allemaal.

Je krijgt altijd toegang tot de basisfuncties van onze GYMBOKX-APP, waarmee je zelfstandig je trainingsschema’s kunt samenstellen en je voortgang bij kunt houden.

Denk jij nu JA dit is iets voor mij! Schrijf je dan HIER online in en kies voor een FITNESS lidmaatschap naar keuze.

Wil je een gericht trainingsplan volgen, dan hebben wij voor jou de oplossing: een persoonlijk trainingsplan (BEGELEIDINGSPAKKET A-B-C-D).

Begeleidingpakket A:

We starten met een uitgebreide fittest (60 min) om je niveau te bepalen en je gezondheidsprofiel in kaart te brengen. Aan de hand van het resultaat zetten wij een trainingsplan en voedingsplan voor je klaar in onze GymBokx-apps waarmee jij je trainingen en voeding bij kan houden en wij je progressie kunnen volgen. Na de test leer je, tijdens een begeleide training met je coach, hoe je de oefeningen van je schema technisch uit moet voeren. Wekelijks word je trainings- en voedingsplan geanalyseerd door een coach en krijg je per mail feedback en advies. Daarnaast wordt iedere 9 weken contact met je opgenomen voor een nieuwe uittest gevolgd door een nieuw schema zodat je altijd effectief en efficiënt naar je doel(en) toe werkt. Dit pakket is te combineren met zowel een FITNESS als een Small Group lidmaatschap*.

Wij geven hierbij een unieke RESULTAATGARANTIE*!

“Your Result, Our Mission”

Denk jij nu JA dit is iets voor mij! Schrijf je dan HIER online in en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak om je meer te vertellen over begeleidingspakket A. Praten kan altijd en kost niets toch?

Begeleidingspakket B-C-D

Heb je graag een persoonlijke Personal Trainer die je 1, 2 of 3x per week op afspraak met je traint? Neem dan contact op via personaltraining@gymbokx.nl . Ook hierbij hanteren wij de unieke RESULTAATGARANTIE.

*vraag naar de voorwaarden