fbpx
"Your Result, Our Mission"
3 oktober 2018

Informatie The Dutch Throwdown 2019

The Dutch Throwdown 2019

 De eerste wedstrijd in de reeks van 5, waar #teamgymbokxhoffmanngroep aan deel zal nemen is The Dutch Throwdown in Den Bosch, ook wel afgekort TDTD. TDTD beschrijft zichzelf als een wedstrijd ‘not for the best, just for the rest’. Dit betekent dat het elite (lees: hoogste) niveau van de CrossFit in Nederland hier niet aan mee doet, zelfs niet mee mag doen. Een ideale eerste/instap wedstrijd waar echt iedereen (behalve dus de elite) aan mee kunnen doen. TDTD stelt drie verschillende divisies beschikbaar, namelijk:

  • Scaled
  • Advanced
  • RX

Wil je advies bij het kiezen van de divisie, vraag dan naar een van de wedstrijdcoaches.

Daarnaast hebben zij ook verschillende leeftijdscategorieën, namelijk:
21 t/m 25, 26 t/m 30, 31 t/m 35, 36 t/m 40, 41 t/m 45, 46 t/m 50, 51 t/m 55, 56 t/m 60 en 61 t/m 100
Wanneer je verjaardag plaatsvindt voor 15 februari 2019, behoor je voor de wedtrijd tot die leeftijd.

Kwalificatie
Je bent zelf verantwoordelijk voor het kopen van je kwalificatie ticket en dient dit voor 12 november 2018 te hebben gedaan en te hebben gemeld bij GymBokx, je kunt dit doen via info@gymbokx.nl t.a.v., deze kosten worden zoals afgesproken vergoed wanneer je bij de beste 25 hoort. De kwalificatie voor TDTD zal zijn tussen 23 nov en 9 dec 2018. De 2 WOD’s zullen bekend worden gemaakt op 23 nov en dienen uiterlijk op 9 dec 23.59u te zijn ingeleverd. Je bent zelf verantwoordelijk voor het insturen van je kwalificatie. Meer informatie hierover ontvang je van TDTD.

GymBokx organiseert één kwalificatie moment inclusief judges. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 1 december tussen 12.30u en 16.00u. Je verzorgt zelf de volgende zaken:

  • Een (of het liefst twee, wanneer er iets mis gaat tijdens het filmen) device(s) waarmee je je kwalificatie kunt filmen;
  • Je zorgt bij aanvang van je kwalificatie dat je telefoon is opgeladen, op vliegtuigstand staat en je wifi uit staat.
  • Een speciale app waarmee je je kwalificatie mag filmen (WODproof of WODapp);
  • Score kaart (indien nodig).

GymBokx beschikt over twee tripods (statief), gemaakt voor een smartphone. Wij verzoeken om er zelf ook een mee te nemen, wanneer je er een hebt. Wanneer je niet aanwezig kunt zijn op de door GymBokx georganiseerde kwalificatie dag, ben je zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van de kwalificatie.
Deze datums is gekozen op de helft van de tijd die je hebt voor je kwalificatie. Je hebt in principe nu dus 1 week om voor te bereiden en 1 week om een eventuele herkansing te doen (zelfstandig).

Mocht je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen hebben, kun je die sturen naar info@gymbokx.nl t.a.v. Tom.

Hopende je zo voldoende te hebben geïnformeerd,

BOKX,
Tom

#teamgymbokxhoffmanngroep powered by: