fbpx
“Hard Work Pays Off"
10 december 2018

Pauzeer formulier

Pauzeren

Wij vinden het heel erg vervelend dat u geblesseerd bent en willen u graag helpen om ondanks de blessure of klachten toch uw doelstellingen te behalen. Heeft u al contact opgenomen met de klantenservice zodat ze voor u een oplossing kunnen vinden? Met dit formulier kun je je lidmaatschap 1 keer per jaar voor maximaal 3 maanden pauzeren ivm medische redenen.
    -Het is voor u onmogelijk op welke wijze dan ook gebruik te maken van de sportschool. Let op: met een blessure aan bijvoorbeeld de knie kun je nog heel goed je borst, rug, schouder armen, buik etc trainen en is daarom geen reden om te mogen pauzeren. -U bent in het bezit van een medische verklaring van een arts en andere medicus waaruit blijkt dat sporten voor u onmogelijk is. -U heeft al contact gehad met de klantenservice om samen tot een oplossing te komen en deze heeft (in overleg met onze fysiotherapeut) geoordeeld dat u niet in staat bent om te sporten. -Op de medische verklaring staat duidelijk uw naam, geboortedatum evt aangevuld met andere NAW gegevens en is ondertekend door de arts en of medicus. -U geeft, door het invullen en opsturen van dit formulier, toestemming aan het management van GymBokx om uw gegevens en de verklaring waarom u niet kunt sporten te controleren door bijvoorbeeld contact op te nemen met de arts en of medicus. -Het pauzeer formulier moet volledig zijn ingevuld. Onvolledige formulieren of formulieren met onjuiste gegevens worden niet in behandeling genomen. -kortom u spreekt de waarheid mbt de reden van uw pauzering en maakt geen misbruik van deze service om te pauzeren om onder uw contractuele verplichtingen uit te komen. -Na uw pauzering loopt uw lidmaatschap door voor het aantal maanden dat u contractueel nog verplicht bent om te voldoen. Pauzering wil dus niet zeggen dat u bijvoorbeeld 3 maanden van uw jaarlidmaatschap niet hoeft te betalen waardoor u uiteindelijk maar 9 maanden heeft betaald. De einddatum van uw contract verschuift dus na uw pauzering voor dezelfde periode als uw pauzering. -Pauzeringen kunnen alleen voor volledige kalender maanden worden toegezegd. U kunt dus 1, 2 of 3 volledige maanden pauzeren en niet per week of per dag.
  • Na het versturen van het volledig ingevulde formulier en een bewijs van blessure ontvang je binnen 5 werkdagen een bevestiging van de pauzering. Heb je geen bevestiging van ontvangt gekregen? Neem dan binnen 3 werkdagen contact op met de klantenservice. Zonder bevestiging is uw aanvraag (nog) niet goedgekeurd en heeft u (nog) geen recht op pauzering. Beterschap en een spoedig herstel gewenst. Met sportieve groeten, Team GymBokx
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.