fbpx
"Your Result, Our Mission"
20 september 2018

Samenwerking HcH

HCHelmond en GymBokx bundelen hun krachten in seizoen 2018/2019

 

Het nieuws
Wij zijn verheugd om te mogen melden dat aankomend seizoen GymBokx en HCHelmond een exclusieve samenwerking zijn aangegaan.

De aanleiding
Naar aanleiding van de 3 maanden durende pilot van Dames 1 afgelopen seizoen is de samenwerking met GymBokx tot stand gekomen om de fitste vereniging van Nederland te worden!

Wat is GymBokx (naast een Helmondse benaming voor trainingsbroek…)
GymBokx is de sportschool van Helmond en omstreken waar je terecht kunt voor een unieke combinatie van fitnessactiviteiten en sport specifieke ondersteunende training.

Wat kun je allemaal doen bij GymBokx:
-Fitness:
Zelfstandig en/ of begeleid trainen.

-CrossFit:
De officiële CrossFit box (affiliatie) van Helmond waar je al CrossFit volgt voor de helft van de prijs van de goedkoopste box in de regio. Goedkoop wil niet zeggen niet goed. Wij zijn ook de meeste uitgebreide en luxe CrossFit box uit de regio met alleen maar hoog en speciaal opgeleide CrossFit level 1 en 2 trainers (en specialisten in verschillende takken van CrossFit)!

-Bootcamp:
Buiten op ons eigen buitenterrein met variaties in de vorm van strongman training en obstacle run training, naast de reguliere bootcamp.

-BoksFit:
Een unieke en uitdagende combinatie van boksen en fitness. Je kunt de volgende dag gewoon naar kantoor want wij boksen no-contact. Dus geen blauwe ogen 😉

-Powerlifting:
Uniek voor elke sportschool in de regio is dat je bij GymBokx ook zwaar mag training in de powerlifting area met een speciale vloer en materialen. Dit is uiterst belangrijk voor sport specifieke ondersteuning.

-Fysiotherapie:
Ook voor klachten en blessuren kun je bij ons terecht. Binnen GymBokx is FysioFit Helmond gevestigd. FysioFit Helmond is reguliere fysiotherapiepraktijk gespecialiseerd in sportblessures (sportfysiotherapie), nek- en rugklachten (manuele therapie) maar ook veelvuldig werkzaam bij alledaagse pijnklachten en revalidaties na een operatie en gewrichtsvervanging (o.a. nieuwe knie of heup).Voormeer informatie en contact www.fysiofithelmond.nl

Exclusieve prijs alleen voor HCHelmond leden
Om deze samenwerking te kracht bij te zetten krijg je exclusief als HCHelmond lid 10% korting op alle basislidmaatschappen (inclusief actie lidmaatschappen). Dat maakt dat je nergens in Helmond goedkoper kan sporten dan bij GymBokx en je al onbeperkt sport v.a. 17,96 p/mnd

Ben je al ergens anders lid? Geen probleem! Vraag naar de voorwaarden van onze overnamedeal.

Hoe werkt het
1 schrijf jezelf online in, klik HIER. Doe de aanbetaling via ideal.
2 meld jezelf bij je eerste bezoek aan de balie en geef je bondsnummer door. Heb je geen bondsnummer? Neem dan contact op met onze administratie via info@gymbokx.nl.
3 onze administratie controleert je lidmaatschap bij HCHelmond en na goedkeuring wordt de korting aan je lidmaatschap toegewezen waarna je van deze exclusieve lage prijs gebruik blijft maken tot (mocht het onverhoopt gebeuren) je opzegging. Check de voorwaarden voor verlenging na de initiële contractperiode.
4 sport, wordt fit(ter) en wordt kampioen komend seizoen.

Eerst uitproberen
Allemaal leuk en aardig maar voordat ik een lidmaatschap aan ga wil ik het graag een keer uitproberen. Dat is geen probleem!

Afsluiting
Wij weten zeker dat alle betrokkenen profijt zullen hebben van deze unieke samenwerking en wensen alle teams een fit, gezond maar vooral een succesvol seizoen toe met veel kampioenen!

Bokx,
GymBokx

 

HcH actievoorwaarden:

  • Je dient jezelf regulier in te schrijven via onze webshop.
  • Je kunt alleen gebruik maken van de HcH korting wanneer je lid bent bij HcHelmond en een bondsnummer hebt.
  • Na inschrijving, bij je eerste bezoek aan GymBokx, dien je aan de balie je bondsnummer door te geven. GymBokx zal deze verifiëren met HcHelmond, waarna je korting zal worden toegepast.
  • Het is mogelijk om de HcH korting  te combineren met de de lopende GymBokx After summer deal.
  • De HcH korting bedraagt 10%
  • De HcH korting is alleen geldig op basislidmaatschappen.
  • De HcH korting is niet geldig op EXTRA lidmaatschappen.
  • Ben je al lid bij GymBokx? Geen probleem, je kunt de HcH korting laten toevoegen na je afgesproken contractperiode bij GymBokx. Geef bij je verlening op het verlengformulier aan dat je gebruik wil gaan maken van de HcH korting en vermeld daarbij je bondsnummer.
  • Druk- en zetfouten voorbehouden.